toshikoskennel.Com © 2009                    

 

 

 

Toshikos kennel 

 

Lagotto Romagnolo

 

      

 

Hanner som kan være aktuelle for bruk i avl og som det kan fås opplysninger om ved henvendelse til Toshikos kennel

 

 

Nord (No, Se og Fi) uch Morfeo della Cascinetta

  

 

 

Morfeo er en liten hanne, 45 cm høg, har A -hofter, er bærer av EPI-gen. øyenlyst 08.2010 UA. Gode bevegelser og et fint hode. Han er en tillitsfull og selvstendig hund, som er trygg på seg selv og ikke redd for noe.  Taklet overgangen fra å bo i stor flokk i hundegård i Italia, til å flytte inn i en noe mindre  flokk her og elsker å bo innenhus ♥.

Han er importert fra Italia og har ingen kull der fra før av. Han er født i mai -07. Selv har jeg brukt han på to av mine tisper nå og fikk valper etter han i mars -2010, vi får se hvordan det blir men jeg liker det jeg har sett så langt, bra mentalitet og veldig bra hoder..

Er stilt noen ganger, en gang med cert, BIR og 4 big, og flere CK, Cert, Cacib og Bir NKK Harstad 19.03.2011. Cert,BIR og 3. BIG mo hkl. 29.5.2011, og Norsk utstillingschampion ...

Han er også blitt både Finsk og Svensk champion... noe som betyr Nordisk utstillingschampion...

 

No og Se uch. Ozzi della Cascinetta

bosatt i Australia  - finnes frossen sed etter han i Norge.

 

 

Ozzi Della Cascinetta (født 03.06.2009) er en liten hanne av meget god type. han har veldig bra pels, et godt hode og beveger seg meget bra, en kraftig front og god bakpart. Har et trivelig og åpent temprament, utadvendt og nyfiken. han har stor motor og er aktiv.  A-hofter og Fri for epi-genet. Øyenlyst 08.2010 UA.

Vant juniorklassen på norske spesialen 2010 med CK.  Har to cert, Bir og gruppevinner, og en gang BIM. SKK cert, mai 2011..

Han fikk sitt kennelcert på NKK i Trondhjem 2012 og ble dermed både Norsk og svensk champion..


 

Toshikos Kva-Ma Trøffel Lars

  

 

Trøffel Lars er en trivelig hanne, med A-hofter, han er fri for Epi-genet og øyne ua. 08.2010.  Han er 47 cm. høy har et meget godt hode og uttrykk, rør seg bra, parallet både foran og bak. Bra vinklet og god pels. Utstillt og har et cert, vil bli stilt så snart han er i pels igjen.. flere bilder her

 

 

 

 

 Nordisk uch Toshikos Ma-Ni Enzo Ferrari,"Enzo"

 

   
Enzo har A-hofter, øyne ua, siste gang øyelyst 08.2010 og fri for Epi-genet. Han rører seg meget bra som sin far (Manne), er litt mindre enn han og har en mykere pels. Han er en trivelig hanne, ikke av den tøffe typen, men veldig sosial. Har et kull valper i Finland - som ser lovende ut. Han eies av Morten Olsen, Mo i Rana, men forespørsler om avl formidles av Toshikos Kennel.  Bilder av noen av hans avkom her, så langt har han bare et kull født høsten 2008 i Finland, alle er Hd-fri og flere har fått gode resultater på utstilling.